سرتیپ دوم ستاد احمد رضا حاتمی فرمانده مرزبانی استان گلستان در این دیدار با اشاره به حضور با شکوه مردم مرزنشین و اهل سنت استان در راهپیمایی 22 بهمن گفت: امروز دشمنان انقلاب با همراهي برخي عناصر و فريب خوردگان، تلاش زيادي براي مخدوش کردن فضاي ذهني و اعتقادي جوانان ايران اسلامي بويژه در مناطق مرزي انجام ميدهند که براي مقابله با آن نقش علما و روحانيون براي آشنا کردن بيشتر نسل جوان با تعاليم اسلام و خدمات جمهوري اسلامي انکارناپذير است.
وی همراهي و همکاري روحانيون اهل سنت را در تامين امنيت مرزهاي استان مهم خواند و بیان داشت: اگر تا امروز دشمن نتوانسته به اهداف شوم خود برسد، بخش عمده آن مرهون تلاش هاي روحانيون اهل سنت در مناطق مرزي مي باشد.
آخوند شافعی امام جمعه اهل سنت در گمیشان در اين ديدار ضمن تشکر و قدرداني از مرزبانان استان گفت: در طول انقلاب توطئه هاي بسياري را پشت سر گذاشتيم و مراحل سختي را داشتيم اما با وجود اين مسائل با عنايت خداوند و رهبري صحيح و درست رهبر معظم انقلاب، وضعيت بسيار خوبي در منطقه و جهان داريم.
وي مرزنشيان را همراه و کمک مرزبانان در تامين امنيت پايدار در مرزهاي استان دانست و افزود: قوم ترکمن، یکی از اقوم وفادار به نظام جمهوري اسلامي ايران بوده و در هر جا لازم باشد از هیچ همکاری و تلاشی دریغ نخواهد کرد.
فرمانده مرزبانی گلستان:
بخشی از تامين امنيت مرزها، مرهون تلاش هاي روحانيون اهل سنت مرزنشین است
به منظور افزایش سطح تعاملات بین مرزبانی استان با مرزنشینان، آخوند شافعی امام جمعه اهل سنت گمیشان با حضور در ستاد استان با فرمانده مرزبانی گلستان دیدار و گفتگو کرد.
بیشتر بخوانید
امتیاز: 0
(از 0 رأی )
نظرهای دیگران